Hotel Lelle bemutatása 

  Főépület

  A Hotel Lelle, régi nevén Hotel Postás, 1985-ben nyitotta meg kapuit vendégei számára. A szálloda közvetlenül a Balaton partján található és külsőségeiben a manapság oly divatos 80-as évek retro korszakát idézi. Szállodánk különlegessége a méreteiben és az animációs szolgáltatásokban rejlik. A Hotel Lelle egy olyan szálloda a Balaton partján, amely folyamatosan, főszezonban szinte egész napos aktivitásokkal várja vendégeit, a gyerekeket a fiatalokat és a szülőket egyaránt. Nálunk találkozhat a négy és ötcsillagos wellness hotelekre jellemző animációs programokkal. Azok számára javasoljuk, akiknek a nyaralás egyenlő a Balatonnal, a napfénnyel, fürdőzéssel, sportolási lehetőségekkel, bulival. A Hotel Lelle 2017-ben április 1 - november 5 között fogad vendégeket.

  Szobák

  Családi szoba

  A Hotel Lelle üdülőszálló 7 emeletes épületében, zömében két - háromágyas, fürdőszobás szoba és szintenként 1 db 2 helyiséges, egy légterű családi szoba található. Minden szobához egy erkély tartozik. A családi szobákből két Balatonra néző erkélyről csodálhatja meg a vendég a táj szépségeit.

  Étterem és rendezvénytermek

  A 350 fő befogadására alkalmas étterem a szálloda elött egy külön épületben található. A konferenciaterem (350fő) és a kisebb rendezvényterem (200fő) bejárata a szálloda aulájából nyílik. A két terem összenyitásával több mint 550fő egy légtérben való ültetését biztosítja. A szállodában található még 2 db 30fő befogadádára alkalmas kisterem is.

  A szálloda kertje

  A szálloda parkjában kapott helyet egy aszfaltos focipálya, strandröplabda pálya és egy szalonnasütő hely.

  Hotelanimáció

  Mindennapi sport-, gyerek- és show animációs programjaink reggeltől késő estig elűzik az unalmas perceket, és az esős napokon is biztosítják a tartalmas elfoglaltságot és a jókedvet. Így nálunk mindig süt a nap! Az animációs programok keretén belül minden nap akár többféle sportolási lehetőséget próbálhatnak ki a vendégek. Nyereményekért küzdhetnek az általunk rendezett játékos vetélkedőkön. A gyerekek részére kialakított miniklub, kalandos játékokkal (pl.: íjászat, kalóz kincs keresése, különböző csapatjátékok, kézműves foglakozások, mini-disco) és készségfejlesztő, csapatfeladatokkal várja a kisebbeket, amíg szüleik nyugodtan pihennek. Esténként vacsora után minden vendégünk számára kezdetét veszi a díjmentesen igénybe vehető vicces show műsor, kvízvetélkedő, illetve a színpadi előadás.

  A szálloda előtti szabadstrand

  A hotelhez tartozó parti büfé közvetlenül a Balaton-partján, napközbeni nyitva tartással üzemel frissen sültekkel, lángossal, gyorsan elkészíthető ételekkel, alkoholos és alkoholmentes italokkal áll a vendégek rendelkezésére. A lassan mélyülő Balaton partja ideális a kisgyermekes családok számára.

  Elérhetőség

  Cím:    8638 Balatonlelle  Honvéd utca 24.
  Info vonal: (+36) 90 633 133 (153 Ft+Áfa /perc)
  Írjon emailt! Munkatársaink várják kérdéseit.
  Nyomtatás

  Információk

  Calypso

  roomsoft logo

   

  facebook logo png 20

  © 2017 Calypsosystem Kft. All Rights Reserved. Designed By K